miercuri, 23 decembrie 2015

Fishbrain

Nimic nu poate sa invinga toti pescarii ce lucreaza impreuna. 

Cam asa se prezinta aceasta aplicatie pe internet. Fishbrain este o retea de socializare pentru pescari. Are un design simplu si un concept la fel de simplu. Ceea ce este impresionant este ca reuseste sa adune laolata pescari de pe toate meridianele. In prezent are pest 400.000 de utilizatori dintre care 250.000 sunt in USA.

Daca vreti sa prindeti pesti multi si de dimensiuni impresionante. Cea mai simpla solutie este sa urmariti ceea ce se intampla pe Fishbrain. Se poate instala si pe iOS si pe Android, nu necesita multe resurse si este foarte usor de utilizat avand o versiune gratuita cae furnizeaza destule date interesante si una platita care este mult mai completa. In acest fel sunteti in permanenta in contact cu toate apele din perimetrul in care va aflati si stiti in orice moment cine a prins un peste, unde si ce fel de momeala a folosit. De aici nu mai e mult pana la o viitoare captura. 

Eu l-am folosit de multe ori si pot sa spun ca ajuta enorm. In plus astfel puteti socializa cu oameni pe care nu i-ati cunoste niciodata altfel. Puteti afla secrete pescaresti pe care nu vi le-ar spune nimeni. Astept reactiile voastre cu privire la aceasta aplicatie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu